Първоначално публикувано от darkmiracle
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Темпомат / Автопилот / Круз контрол
Collapse
X
-
Така, успях да го подкарам. Проблема беше в окъсил кабел и затова не тръгваше изобщо. Подадох +12 от контакт на 54-ти пин. След което изтрих грешката която беше записало и успешно тръгна. Очаквах че като съм подал постоянно напрежение на 54-ти пин при натискане на спирачка темпомата няма да се спира. Но се оказа че си работи нормално.
Много благодаря за помощта!
Иначе по въпроса за индикацията: при 147 при щракване в позиция ON, на таблото веднага се появява въпросната индикация че темпомата работи, дори и в спряло положение на колата.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115HP 2003г.
Alfa Romeo 166 2.5 V6 190HP 1999г.
Comment
-
http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic.php?t=27412
Тук съм описал всичко,едно към едно са на Капа, 166,Либра,дано да ви послужи.
Comment
-
Колеги някой случайно да има снимка или да знае как изглеждат пиновете влизащи в буксата на ЕКУ-то при CF3 моторите? Ще връзвам темпомата на Т.С.-ка и ми трябват пинове към компютъра.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Привет колеги. Днес си взех лосче за круиза. Имам изведена букса при волана. Смених и стоп машинката с такава с три крачета. Обаче на синята букса при ECUто на пин 14 на межкото няма никой (10.11.12.13 са окабелени). На 14 на женското също има кабел. Моля помагайте какво да направя. Имайте впредвид че нищо не разбирам от жици та ако може обяснения като за малко дете. Четох цялата тема ама немога да се ориентирам. Моля помагайте че няма да ме хване сън докато не го поткарам това нещо.Алфа 166 JTD 136к.с + чип
Comment
-
Първоначално публикувано от ihalachev Покажи съобщениеПривет колеги. Днес си взех лосче за круиза. Имам изведена букса при волана. Смених и стоп машинката с такава с три крачета. Обаче на синята букса при ECUто на пин 14 на межкото няма никой (10.11.12.13 са окабелени). На 14 на женското също има кабел. Моля помагайте какво да направя. Имайте впредвид че нищо не разбирам от жици та ако може обяснения като за малко дете. Четох цялата тема ама немога да се ориентирам. Моля помагайте че няма да ме хване сън докато не го поткарам това нещо.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ihalachev Покажи съобщениеСега остава да ми кажеш коя е букса Б и ще си върха. И един идиотски въпрос. Жицата трябва ли да има такива метални крачета (не знам как се казват) или може и гола. Боже какви работи питам
Ако е така, трябва да пуснеш един кабел между празния пин 14 и пин 20 от въпросната букса на ECU - то.
Нали съм ти дал изглед на буксата на ECU - то. Гледай скицата и намери коя от всичките на ECU - то е въпросната с интересния пин 20.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
На въпросната синя букса на мъжката част има кабели на 10,11.12.13 но не и на 14. На женската част пак има пинове 10,11,12.13.14 и други и на въпросния 14 има кабел. Незнам дали ме разбираш щото незнам как по точно да обясня.Алфа 166 JTD 136к.с + чип
Comment
-
Първоначално публикувано от ihalachev Покажи съобщениеНа въпросната синя букса на мъжката част има кабели на 10,11.12.13 но не и на 14. На женската част пак има пинове 10,11,12.13.14 и други и на въпросния 14 има кабел. Незнам дали ме разбираш щото незнам как по точно да обясня.
Ползвай като ориентири - посока на кабелите "към ECU - то" или "към ръчката"
И тъй - Кой кабел липсва на 14 - ти пин - този към ръчката или този към ECU - то?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment